Reîmprospătează-ţi interiorul maşinii si transformă-l din nou într-un mediu sănătos şi confortabil!

În contextul situației privind răspândirea virusului COVID-19, firma noastră vine în ajutorul dumneavoastră, efectuând servicii de igienizare a habitaclului autoturismului.

O şedinţă costă 119 de lei.
Se acordă discount în funcție de numărul de comenzi!!!

 

Serviciul de igienizare Wynn’s Aircomatic II

 

Prin tehnologia ultrasunetelor vă scapă de mirosurile urâte provenite din sistemul de climatizare a maşinii precum şi cele de pe suprafeţele interiorului maşinii cum ar fi mirosul de tigară, mirosul lăsat de alimente rătăcite prin maşină, mirosul provenit de la umezeala adusă pe încălţăminte impregnată în preşuri, etc.

Povestea

Te trezeşti de dimineaţă, te urci în maşină, porneşti şi dai drumul la climă dar un miros foarte urât şi persistent umple interiorul şi eşti nevoit să deschizi geamurile ca să scapi de el.

În timp devine tot mai persistent şi prezent, dacă în trecut aparea doar dimineaţa când porneai maşina acum apare şi în timpul zilei sau peste noapte şi nici un odorizant,braduleţ sau spray nu îl poate combate.

Ai schimbat filtrul de polen dar mirosul nu a dispărut, ce e de facut, de unde provine acest miros?

Problema

Locul întunecos şi racoros din instalaţia de climatizare a maşinii este un adevarat paradis pentru dezvoltarea microorganismelor cum ar fi mucegai, acarieni, fungii, bacterii şi alte tipuri de microorganisme care produc mirosuri foarte urâte şi boli care sunt asociate cu expunerea la aer conditionat (sinuzite, rinite, dureri de cap, iritarea ochilor, etc).

De fiecare dată când daţi drumul la aerul condiţionat aceste bacterii depuse pe tubulatură şi pe evaporator-ul sistemului de climatizare precum şi mirosurile lor sunt aero-purtate în interiorul maşinii dvs.

Pe langă acestea, o altă cauză a mirosurilor urâte şi persistente în maşină poate fi tradiţionalul miros de tigară (tutun), mirosuri provenite de la resturi de alimente rătăcite prin maşina, mirosuri provenite de la mizeria şi umezeala adusă în special iarna pe incalţăminte, mirosul provenit în urma nefolosirii pentru un timp îndelungat a maşinii, mirosuri provocate de orice altă sursă.

Soluţia

Soluţia este o igienizare\dezinfectare cu echipamentul special Wynn’s Aircomatic II. Acesta prin tehnologia ultrasunetelor atomizează o substanţă specială numită Airco Clean în particule mici de aprox 5 microni rezultând o “ceaţă”. Această “ceaţă” este circulată şi recirculată prin sistemul de climatizare în interiorul maşinii acţionând şi dezinfectând.
O şedinţă de tratament durează între 20 – 30 de minute în funcţie de anumiţi factori.
Este recomandată o şedinţă la 1 an de zile.
Maşina trebuie să fie dotată minim cu funcţie de recirculare a aerului.

O şedinţă costă 119 de lei.Se acordă discount în funcție de numărul de comenzi!!!

TEOKLASS SRL

Bd. Revolutiei, Bl. 8, FALTICENI, jud. SUCEAVA, 725 200
0230 546 262
0745 044 033
0744 624 312
office@teoklass.ro

FORMULAR DE CONTACT

9 + 3 =